smart viewer

SmartLOXS levert een range aan producten om de voordelen van de ACN-pas op uw locatie te benutten. Iedere implementatie start met smart-VIEWER. Met Smart-VIEWER wordt alle relevante informatie over de aangeboden ACN-pas duidelijk overzichtelijk op uw beeldscherm getoond. Dit is belangrijk omdat u zo direct kunt zien wie er voor u staat.

Doel Smart-Viewer
Voordat u vracht aan een ander overdraagt wilt u natuurlijk wel weten aan wie u dit doet. U kunt de identiteit van de persoon die voor u staat vaststellen aan de hand van een paspoort of rijbewijs. Dit is echter niet erg eenvoudig en bovendien tijdrovend. En, weet u aan de hand van een rijbewijs voor welk bedrijf die persoon werkzaam is? Het antwoord is NEEN.
Op en rond Schiphol zijn duizenden vrachtwagenchauffeurs, koeriers en lopers werkzaam. Deze personen bezoeken dagelijks vaak meerdere vrachtafhandelaars, expediteurs en andere vrachtoverslaglocaties. Het is vrijwel onmogelijk om de identiteit van al die personen handmatig vast te stellen en daarnaast ook nog te bepalen voor wie ze werkzaam zijn.
Daarom heeft SmartLOXS de dataservice Smart-Viewer ontwikkeld. Met Smart-Viewer kunt u snel en eenvoudig de identiteit van de persoon die voor u staat achterhalen door zijn of haar ACN-pas uit te lezen. De gegevens worden overzichtelijk op het PC-beeldscherm getoond, inclusief de foto van de pasgebruiker. U weet nu precies wie de persoon is en voor wie de persoon werkt.

Smart-Viewer doet meer dan de identiteit van een persoon vastleggen
Met Smart-Viewer heeft u bovendien real time inzicht in bezoekers en procestijden. Iedere pasleesactie wordt opgeslagen. Later kunt u terugzoeken wie op welk moment bij u is geweest en heeft u de mogelijkheid om detailinformatie na te zoeken via www.smartloxs.com. U ontvangt dagelijks een overzicht van alle bezoeken met vermelding van tijdstip lezen ACN-pas, persoon en bedrijf.
Smart-VIEWER kan eenvoudig gekoppeld worden aan uw interne vrachtsystemen. Zo kunt u bijvoorbeeld ACN-pas informatie automatisch laten overnemen op de laad- of losbon. Hiermee voorkomt u onnodig handmatig overtypen van gegevens en eventuele fouten die hierbij kunnen ontstaan.