logo_smartloxs

Inloggen met secure certificate Print E-mail

SmartLOXS introduceert secure certificate - hogere veiligheid

SmartLOXS streeft continu naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van haar producten. De veiligheid van de dienstverlening staat daarbij centraal. Onderdeel van het beveiligingsprogramma is het gebruik van veiligheidscertificaten.

Voor gebruik van de webdiensten van SmartLOXS, de dataservices, heeft u SmartLOXS-web-certificaten nodig voor het aanvragen van ACN-passen, het blokkeren en vervangen van ACN-passen, het aanmelden van bezoekers op verschillende locaties en het nazoeken van pasgebruik.

Het SmartLOXS-web-certificaat zorgt er voor dat alle informatie, die u via uw internet browser naar onze servers stuurt en v.v., wordt versleuteld. Onbevoegden kunnen de informatie zo niet inzien of wijzigen. Bovendien 'zien' de SmartLOXS servers precies wie er inlogt, zodat eventueel misbruik van gegevens door derden kan worden voorkomen.

U zult als gebruiker weinig merken van de aanpassing. Het enige dat u moet doen is het installeren van het smartloxs-web-certificaat. Als u op de website van SmartLOXS (www.smartloxs.com) bent en u kiest vervolgens voor LOGIN VASTE GEBRUIKERS, dan wordt de volgende melding gegeven:

U klikt dan op de optie 'Doorgaan naar deze website'.

U komt nu op het beveiligde deel van de Smartloxs website. Om te voorkomen dat de melding volgende keren weer wordt gegeven adviseren wij om het certificaat te installeren. U doet dit als volgt

In de menubalk van uw browser ziet u de volgende melding:

Klik op de melding Certificaatfout. De volgende melding verschijnt:

U klikt op Certificaten weergeven. Onder tabblad Algemeen ziet u dat het gaat om het SmartLOXS-web-certificaat.

Als dit klopt kiest u voor de optie Certificaat installeren. De Wizard Certificaat Importeren verschijnt.

U kiest voor de optie Automatisch het certificaatarchief selecteren ...... en vervolgens klikt u op volgende.

De volgende waarschuwing kan worden getoond:

U klikt op JA. Voor het afronden van de installatie klikt u in het volgende scherm op Voltooien.

Het certificaat is nu geïnstalleerd. U kunt voortaan veel veiliger ACN-passen aanvragen en blokkeren.

Mocht u problemen ondervinden bij het installeren van het certificaat dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

LAST_UPDATED2